Våra Tjänster

Ring oss

+46 73 785 01 49

Tjänster

Boosta din verksamhet med D.ON - Smidiga lösningar för en ansluten framtid!

Genom vår verksamhet vill vi kunna bidra med kompetens inom datakommunikation, nätinfrastuktur, projektledning, planering, drift och underhåll för att kunna säkra tillgång till normal data-uppkoppling.

business, technology, city-5475661.jpg

Datanät, Telenät & WIFI

Vi skräddarsyr effektiva och pålitliga datanät, telenät och WiFi-lösningar. Från planering till implementering, vi håller dig ansluten och i framkant av teknologin.

network, round, project-1987209.jpg

Projektering och projektledning

Vi tar hand om projektering och projektledning med precision. Från idé till färdig implementation – våra experter säkerställer smidig hantering och framgång i varje projekt.

service, computers, repair-428539.jpg

Service & underhåll

Vi levererar pålitlig service och underhåll för att hålla din IT-infrastruktur i toppskick. Vi ser till att ditt system fungerar sömlöst och effektivt, så du kan fokusera på din verksamhet.

network, cable, wire-8198763.jpg

Anläggningarbeten för övriga installationer

Vi tar hand om anläggningsarbeten för diverse installationer med expertis och omsorg. Från grundläggande installationer till avancerade system – vi skapar lösningar som står stadigt och fungerar problemfritt.

presentation, data, business-6732372.jpg

Analys och utredningar

Vi erbjuder skarpa analyser och noggranna utredningar för att möjliggöra välgrundade beslut. Våra specialister granskar och utvärderar för att säkerställa optimal prestanda och framtidssäkerhet i din IT-miljö.

hand, robot, human-3685829.jpg

Smart hands tjänster

D.ON tar hand om detaljerna med våra Smart Hands-tjänster. Oavsett om det är felsökning eller snabb åtgärd är våra kunniga händer finns där för att säkerställa smidig drift och support, när du behöver det som mest.